FACEBOOK


FIND DANHEGN


 KUNDESERVICE

Om DanHegn

Om DanHegn
DanHegn er et mindre firma, der står for høj kvalitet, og har mange års erfaring med design, produktion, levering og montering af smedejernsprodukter. Vi spænder over alt fra låger til porte, hegn, balkoner, gelændere og lamper. Vi har vores egne faste lokaler lige syd for Slagelse, men vi leverer og monterer over hele Danmark.

Kun fantasien sætter grænser!
DanHegn er leveringsdygtige i alt inden for smedejern. Vi leverer både efter færdige mål, og specialmål efter ønsker og behov. Alle former for snirkler og snørkler kan også udformes, da vi kan laserskære figurer, monogrammer og ligende – også efter dine egne tegninger og designs.

Garanti og service
Hos DanHegn giver vi 10 års garanti på alle leverede smedejerns produkter. De fleste smedejernsprodukter holder dog mellem 30 til 100 år, når kvaliteten er i top, som den er hos os. Vi strækker os langt for vores kunder, og behandler altid eventuelle reklamationer seriøst ved fremsende af ordrebekræftelse og/eller faktura. Husk derfor at gemme faktura eller ordrebekræftelse da denne er dit garantibevis.

Kontakt os endelig
Hvis du går med et ønske om et produkt fra DanHegn kan du altid henvende dig til os enten via telefon eller mail. Kunder er også altid velkomne til at kigge forbi og se vores faste udstilling i Dalmose. I forhold til ønskerne laver vi et prisoverslag, dernæst tager vi ud for at besigtige på grunden/området, hvor det ønskede produkt skal monteres. Herefter giver vi den endelige pris.

Mange gode fordele

  • Vi har mange års erfaring og har gennem årene leveret til godser, kirker, private og virksomheder
  • Du får tryghed og sikkerhed ved at bruge et velrenommeret og professionelt firma
  • Egne ønsker om design kan imødekommes
  • Alt produceres i højeste kvalitet – håndlavet eller maskinproduceret
  • God garanti på varer og montering
  • Alle evt. reklamationer bliver taget seriøst
  • Afregning sker først ved levering og godkendelse